A legfurcsább telefontokok, amiket eddig láttál

Az optikai illúzió
A legtöbben imádjuk a telefontokokat, hiszen úgy öltöztetjük fel vele a készülékünket, ahogy csak szeretnénk. Ma már egyre nagyobb a választék, sok telefonhoz már nagyon sok ruhaboltban is találhatunk telefontokot, de rengeteg mobiltokshop áll a rendelkezésünkre, ha esetleg ezekben a boltokban nem találunk az ízlésünknek megfelelőt. Ebben a bejegyzésben összeszedtem pár nagyon érdekes és furcsa tokot, amilyenekbe biztos, hogy nem fogsz egyszerű ruhaboltokban belebotlani.
  1. Az optikai illúzió

Ez a telefontok – egészen pontosan egy a Huawei tokok közül – egy optikai illúziót ábrázol. Ha imádod az ilyen képeket, vagy csak ha szeretnél megviccelni embereket, akkor ez a tok neked való! Ami nagyon jó benne – az első tokkal ellentétben -, hogy praktikus, hiszen ahhoz, hogy különleges legyen nincs rá szükség, hogy használhatatlan is legyen, és ráadásul nagyon jól is néz ki, így a Huaweitelefonod nagyon menő kinézeted kaphat.
Az optikai illúzió
  1. Kéz a kézben

Ha esetleg olyan vagy, aki szereti, ha miközben telefonál úgy érezheti, hogy foghatja annak a kezét, akivel beszél éppen, akkor ezt a tokot pontosan neked találták ki. A tok hátuljára egy műkéz van erősítve, amit miközben telefonálsz megfoghatsz és elképzelheted, hogy ott van veled az, akivel beszélsz. Kicsit azért beteges ez az elképzelés, de nem jut eszembe jobb érv amellett, hogy miért akarná bárki is, hogy egy műkéz legyen a telefontokján. Ha nagyon rá szeretnél valakire ijeszteni, akkor mindenképpen szerezd be ezt a tokot!
Kéz a kézben
  1. Gamer

Te is imádtad kisgyerekként ezeket az elemes okostelefon elődöket? Hát én is! Ha nagyon hiányoznak, cseppet se búsulj, könnyedén beszerezheted őket már nagyon sok mobil tokshopról. Pontos mása az oly sokunk által nagyon kedvelt kis játékoknak, persze játszani nem tudunk vele, de bárkinek, aki meglátja biztosan mosolyt csal az arcára. Ez a tok azért került fel erre a listára, mert bár nagyon tetszik és az előzővel ellentétben használható is, azért mégis csak furcsa, hogy egy elektronikus eszközt ábrázoló tokot teszünk az elektronikus eszközünkre, vagy nem?
Gamer
  1. Ha éhes vagy

Folyamatosan éhes vagy, ezért a legszívesebben minden cuccod kaja mintás lenne? Imádod az ételeket és így is mindenhol ennivalót látsz? Unod, hogy ahhoz, hogy ne egy képen láss ételt mindig venned vagy csinálnod kell ennivalót? Nem? Hát én sem, de biztosan van, aki így gondolja, mert más magyarázatot nem látok arra, hogy valaki megtervezte és megcsinálta ezeket a tokokat. Mindenestere azért viccesek. Ha ismeritek a mémet, amikor valaki azt mutatja be mennyire nincs pénze ételre és ezért a tálján lévő rizs mellé egy képet helyez, amin hús van, akkor már láthatjátok is, hogy mennyi mindenre jó lehet egy ilyen tok! Nem kell kép, csak egyszerűen helyezd a tányérra a telefontokodat!
Ha éhes vagy
  1. A rejtőzködő

Ha gyakran előfordul, hogy fák között vagy és mindenképpen el kellene rejtened a telefonodat, de úgy, hogy senki nem találja meg, lehet, hogy még te sem, akkor ez a telefontok neked való. Persze akkor is megveheted, ha nagyon szereted a természetet, vagy ha ijesztgetni szeretnél embereket egy hatalmas bogárral. Ha azonban mégis a rejtőzködő kategóriába tartozol, akkor feltétlenül hasznos lehet a tok. Ha mondjuk felvételt szeretnél csinálni az erdőben, ezzel megfigyelve vadállatokat, akkor könnyedén elrejtheted elölük a telefonodat, így nem kell a lebukástól tartanod! De ha ez túl megterhelő, akkor még mindig ott vannak a természetfilmek.
A rejtőzködő

Olvassa el a következő cikket Samsung mobil tokok.

Ugyanazon kategóriába tartozó hozzászólások:

    Nem található