A legjobb üzleti ajándékok, hogy emlékezzenek Önre a partnerei

Üzleti ajándékok

Bármely üzlet sikere érdekében fontos, hogy az ügyfelek csúcsán legyenek. Ez azt jelenti, hogy amikor a termék vagy szolgáltatás típusára gondol, akkor a vállalkozás nevének kell a leginkább eszébe jutnia. A kiváló szolgáltatások és a kiváló minőségű termékek mellett az üzleti ajándékok a szolgálhatják a legjobban ezt a célt.

Soha nem jó ötlet egy véletlenszerű ajándékot küldeni kártyákkal, mivel az ilyeneket az ember hamar el is felejti. Az üzleti ajándékoknak eléggé egyedinek kell lenniük, hogy sokáig emlékezetesek legyenek. Miközben az üzleti ajándékokról döntenek, néhány szempontot figyelembe kell venni.

1. Legyenek személyre szabottak

Gondolkodjon, és találjon ki valami olyat, amely univerzálisan használható, de mégis jelentős helyet foglal el az emberek többségének szívében. Nyilvánvalóan nem lehetséges minden ügyfélnek egyedi ajándékot adni.

Boom Eco Mug promóciós ajándékként

Tehát ez a hasznos és fontos cikk segít abban, hogy ügyfelei különlegesnek érezzék magukat. Például egy logóval ellátott notebook valóban jó ötlet, hisz azt az ügyfél magánál tartja.

2. Képviselje üzleti vállalkozását

A legjobb ötlet az, hogy ajándékának egyébként tükröznie kell az üzleti vállalkozástípust. Ha autós vállalkozása van, szerezzen kristályvágott, fekete lovat futó testtartásban, hogy tükrözze a sebességet.

Üzleti ajándékok
A tollak megfelelő promóciós ajándék

Hasonlóképpen, ha hangszerüzlettel rendelkezik, tervezzen egy miniatűr munkaeszközt logójával, hogy azt bemutathassa ügyfeleinek. Ez tükrözi vállalkozása minőségét és hatékonyságát, amely felbukkan a gondolataikban, amikor a megfelelő termékekre gondolnak.

3. Arányos ajándék

Rossz ötlet egy 200 dolláros kávéfőző elküldése egy ügyfél számára, aki 240 dolláros nyereséget nyújt Önnek. Tegyen erőfeszítést, hogy emlékezetes legyen az ajándék, nem pedig drága. Az expanzív nyaralás elveszíti varázsát, amikor véget ér, és akár az olcsóbb, egyedi árajánlatú, személyre szabott toll tartósabb hatással lehet az ügyfelekre.

4. Szállítson személyesen

Ha a listája nem olyan hosszú, és bármilyen alapon kiválasztott egy rangos ügyfelet, akit megajándékozna, tegye azt személyesen. A futárszolgálat kevésbé lenne hatékony. Összehasonlítva: ha az ajándékot személyesen kézbesíti, akkor ez hosszú ideig a gondolataikba zárja Önt.

5. Előnyös ajándékok

Gondoljon arra, hogy az ajándéka hasznosabb is lehet, mint egy bögre, napló vagy kulcstartó. Tagsági kártyán keresztül bizonyos ideig kedvezményeket kínálhat ügyfeleinek. És ha a legtöbb vevő nő, akkor ingyenes szépítkezési kezeléseket is kínálhat számukra. Ezenkívül előállíthat néhány, a vállalkozása szempontjából releváns tanfolyamot, például főzési, varró vagy kertészeti tanfolyamot stb.

Következtetés

A helytelen üzleti ajándék örökre kerüljenek az alsó fiókba, mert rosszabb esetben akár sértőek is lehetnek. Gondolja át alaposan, mivel nagyon sok szép, értelmes és emlékezetes ajándék van odakint. Ha lehet legyen egyedi, amely a legjobban képviseli Önt és vállalkozását, és mindig emlékezetes marad az ügyfelek tudatában.

Ugyanazon kategóriába tartozó hozzászólások:

    Nem található