Anastasia Beverly Hills – Miért olyan népszerű?

Anastasia Beverly Hills

Az Anastasia Beverly Hills a román származású Anastasia Soare tulajdona. 1997-ben alakult, és a cég első termékcsaládját 2000-ben adták ki. Ez a márka a Golden Ratio szent geometriájával prestizáns kozmetikát hoz létre, amely mindenki számára ideális, aki szenvedélyesen szereti a kozmetikai szereket.

Soare először szemöldök formázókat mutatott be, és még néhány olyan terméket, amelyek Golden Ratio módszerén alapulnak. Az egész világon elismert ez a több millió dolláros üzlet. A világ leghíresebb arcával való jó kapcsolatáról híres ez a szemöldök forradalom, melyet népszerűsítettek, és a szépség történetének meghatározó lépésévé váltak.

2014-ben az Anastasia Beverly Hills elindította az új színes sminksorozatát Instagram-on, amely kapcsolatot teremtett az ügyfelekkel, a termékművészetre, az oktatásra és az érzékenységre összpontosítva. Az egész iparágban elismerést kapott a különféle digitális innovációkért, mint a Liquid Lipstick, Brow Wiz és Contour Kit termékekért.

Az Anastasia Beverly Hills termékei megtalálhatók a hivatalos honlapján és a különböző kiskereskedőknél a világ minden táján. Ami mássá teszi ezt a márkát a többitől, az az, hogy elkötelezett a kegyetlenségtől mentes termékfejlesztés, és tesztelés iránt.

Az ember az Anastasia Beverly Hills mögött

Anastasia Soare az Anastasia Beverly Hills sikerei mögötti álló nő. Romániából bevándorolt az USA-ba, pénz és nyelvtudás hiányában, de az építészetben és a művészetben gyors oktatáson esett át, és elhatározta, hogy egyedülálló megközelítését és vállalkozói elképzelését a szépségiparban kamatoztatja. 1990-ben, amikor először bemutatta a szemöldök formázóit azonnal a védjegyévé váltak, és hírnevet hoztak az Anastasia Beverly Hillsnek. Ezzel a szépségiparban egy új ágat nyitott meg.

Anastasia Beverly Hills
Anastasia Beverly Hills termékei megtalálhatók

Anastasia a mai napig feszegeti a határokat, ami az Anastasia Beverly Hills vezető presztízs-kozmetikai szemöldök formázóin is túlterjed. Az innovációval, valamint az ügyfelekkel kapcsolatos szervezeti összpontosítással kapcsolatos növekedési képessége az ő vezetési sajátosságává vált, amelynek köszönhető az Anastasia Beverly Hills népszerűsége is. Ez az oka annak, hogy sokan, különösen a hírességek, a kivételes látásmódjára támaszkodnak.

Mit kell tudni az Anastasia Beverly Hills Golden Ratio módszeréről?

Anastasia Soare szerint az ember szeme a arányokra összpontosít, amit szépséggel és harmóniával asszociál. A Golden Ratio a matematikai arány, amelyben az egész nagyobb, mint a részek összege, amely szépséget, egyensúlyt és szimmetriát biztosít. Az Anastasia-t ez a Golden Ratio ihlette, és áttörést és egyedülálló módszert biztosított a szemöldök alakítására. Az elvek követésével képes volt olyan ívek készítésére, amelyek tökéletesen illeszkednek bármilyen arcformához.

Az Anastasia Beverly Hills alapja a Golden Ratio módszer. Minden termékbemutatót alapvetően a smink egyedülálló képessége inspirál, hogy illúziója legyen az arc arányosságának, az egyensúlynak és a szimmetriának.

Ugyanazon kategóriába tartozó hozzászólások:

    Nem található