Hogyan használjuk ki intelligensen az autók tetején lévő helyet?

Hogy mik ezek, azt már a nevük is sugallja: rudak, és arra szolgálnak, hogy mindent elbírjanak, amit a terhelhetőségi korlátok megengednek. Az univerzalitást az adja, hogy bármilyen típusú járműre felszerelhetőek, mivel a rögzítőelemek pontosan univerzálisan alkalmasak.

Az univerzalitást az adja, hogy bármilyen típusú járműre felszerelhetőek, mivel a rögzítőelemek pontosan univerzálisan alkalmasak.

Az univerzális tetőrudak tehát minden szállítására alkalmasak, beleértve a kerékpárokat, tetőcsomagtartókat, és a legigényesebbek számára tetőboxok elhelyezését is lehetővé teszik, ami egy másik nagyon kényelmes alternatívája a pótkocsiknak és hasonlóknak. Az univerzális tetőrudak legnagyobb előnye minden bizonnyal az ár: kényelmes és gazdaságos alternatívát jelentenek a járművünk szállítási kapacitásának növelésére, nem invazív módon, állandóan és alkalmanként egyaránt. Ez tehát egy alacsony költségű, ugyanakkor nagyon rugalmas és igényeinkhez igazítható megoldás.

Milyen típusú tetőkre lehet felszerelni az univerzális tetőrudakat?

Ismételjük meg: univerzálisak, mert autómodelltől függetlenül a tetőnk típusához igazíthatók. Ami valójában változik, az az autónk tetőszerkezete: ezért ennek alapján kell felmérnünk, hogy milyen univerzális tetőlécet https://www.withcar.hu vásároljunk.

Az első tető típus a leggyakoribb, a lapos tető. Ez a standard tető, teljesen nélkülözi a korlátokat, és lehet, hogy van vagy nincs hajlam arra, hogy rácsokat szereljenek rá. Ebben a konkrét esetben az univerzális tetőrudak speciális rögzítőkészletekkel vannak felszerelve, amelyek tartalmaznak horgokat, amelyeket az ajtó alatti térbe kell rögzíteni, hogy stabilan tartsák őket. Ebben a konkrét esetben javasolt nagyon pontosan követni a kézikönyvet és az utasításokat.

A második típusú tető a magas korláttal ellátott tető. Ebben az esetben azokat a rudakat kell felszerelni, amelyeknek az állkapocs záródása a korláton van. Ebben az esetben csak ellenőrizze a kompatibilitást a korlát alakjával, és folytassa a vásárlást.

Az utolsó típus az alacsony korlát. Általában terepjárókra és kombikra szerelik fel. Ez a legegyszerűbb támasz, mivel csak egy típus van belőle, és valóban minden olyan autótípusra illik, amelyiknek ez a sajátja.

Ugyanazon kategóriába tartozó hozzászólások:

    Nem található